Er vi din nye samarbeidspartner?

Nord-Vest Revisjon AS er et regnskaps- og revisjonsfirma med kontor i Valldal, på Sjøholt og Stranda i Møre og Romsdal, men kundene våre befinner seg over hele landet. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Konkurransedyktige priser og kundens interesser i fokus

Høy faglig kompetanse med 26 års erfaring i bransjen og har et tett samarbeid med revisorer internt

Vi tilbyr rådgivning og informasjon om relevante lovendringer og jobber fremtidsrettet med fleksible dataløsninger

nvr-mote-200

Faglig kompetanse
Våre dyktige medarbeidere vil bistå deg, uansett om du vil gjøre litt eller ingenting selv. Sammen med ditt behov bistår vi med mer enn kun føring av regnskap. Vi har bred faglig kompetanse og kurses årlig for å holde oss oppdatert innen lovendringer. Vi ønsker at kundene våre skal lykkes og skape vekst i sin bransje!

Kunden i fokus
Vi vet at kundene våre har ulike behov, og derfor er vi opptatt av å skreddersy løsninger for dere slik at dere kan utføre de oppgaver dere er kompetent til selv. Men om dere ønsker minst mulig papirarbeid så tar vi på oss regnskapet fra A til Å.
Dataløsningene vi bruker gjør det mulig for deg å logge på via internett og delta i prosessen. Det kan f.eks. være fakturering eller lønnskjøring. Det ligger også oppdaterte regnskap med alle rapporter tilgjengelig til enhver tid via skybaserte løsninger.

Effektive løsninger
Via scanning av bilag direkte inn i vårt dokumentsenter effektiviserer vi prosessen med bilagshåndtering for deg. Får du en e-post med faktura fra din leverandør kan du enkelt videresende denne til vårt dokumentsenter. Du kan også scanne papirformat og sende som pdf. Om du synes dette tar for mye tid for deg kan vi ta imot alle papirer og gjøre dette for deg.

Kundeuttalelser

 • Vi fornøyd med Nord-Vest Revisjon AS fordi regnskapskontoret leverer god kvalitet til det vi oppfatter er en riktig pris. Raskt tilbake med regnskapsrapporter og tilbakemeldinger på regnskapet. Generelt er vi veldig fornøyd

  Bjørn Bakke
  Bjørn Bakke Daglig leder i Vallekrysset Bensin og Service AS
 • Nord-Vest Revisjon er et selskap som har perfekt størrelse for å håndtere meg som kunde. Ikke for lite, og ikke for stort. Og kvaliteten på arbeidet er meget bra! Har ingenting å klage på, siden arbeidet blir raskt og presist utført. Det gjør heller ikke noe at prisen er lav i forhold til det jeg ville måtte betale her i Trondheim. Tommel opp fra meg!

  Vegard Waldal
  Vegard Waldal Daglig leder i Nidaros Data AS
 • Vi er førnøyd med Nord-Vest Revisjon AS fordi regnskapskontoret er fleksibelt og raske til å respondere når det dukker opp spørsmål og problemstillinger som virksomheten har behov for hjelp til å avklare

  Jonny Hildre
  Jonny Hildre Daglig leder i Thormax AS